Menu

Hans Petersen Lund blev gift med Anne Marie Schmidt f. 1853 i Kolstrup, Bjerndrup i Stepping sogn, datter af gårdmand Peter Petersen Schmidt på Ørsted Mark i Oksenvad sogn og hustru Magdalene Bork. Oven over en tavle med for slægten. Klik på den for at få den større.

Hans Petersen Lund og Anne Marie Schmidt's børn bestod af i alt 24 søskende i beregnet halvsøskende. Her om og meget mere senere.

Hans Lund er født 1825 i Grønnebæk, Jels sogn og var først gift med Bodil Marie Hansen Skovrider og senere med Cathrine Christensen og senest med Anne Marie Schmidt.

Omkring 1885 køber de Wittrupgård i Nyby - Læborg sogn og senere kommer Wittrupgård ind under Lindknud sogn.

Anne Marie Schmidt og Hans Petersen Lund fik 4 sønner sammen. Ditlev Petersen Lund, Johan Petersen Lund, Peter Petersen Lund og Søren Petersen Lund. Han P. Lund døde og Anne Marie Schmidt blev gift med Mikkel Pedersen og fik 1 datter og 2 sønner, Hansine Magdalene Pedersen, Peder Jensen Pedersen og Martin Pedersen.

Hansine blev gift med en Hansen der blev dræbt under første verdenskrig og aldrig fundet. De fik 3 børn, Svend Hansen som vi ikke ved noget om og 2 piger. Den ene, Ditte blev gift med landmand Mads Jensen i Holsted og de fik bl.a. en datter der blev gift med en Sindberg. - Sindbegs fik en dreng og en pige, født omkring 1965-1975 hvor de immigrerende til Canada.
Den anden datter af Hansine Magdalene blev gift med en tømrersvend og de immigrerede også til Canada omkring først i 1950. Såvel Svends familie som immigranterne er det ikke lykkedes at finde.

Så har vi efterslægten af Johan Petersen Lund som der ikke er lykkedes at finde. En datter blev gift og de boede i Frederikssund eller måske Frederiksværk.

De andre Petersen Lund og Pedersen har jeg alt på frem til år 2000 sådan cirka, så mange af de børn er nu gifte og har fået børn.

Hvis de er friske på en opdatering vil det glæde mig og de er velkommen til at sende mig en e-mail.

Der kommer meget mere om Lund som jeg har liggende, men de nyere generationer bliver ikke lagt ud på min hjemmeside.

Det var lige ultrakort om Lund fra Grønnebæk og Vittrupgård i Nyby pr. hukommelse.

.

.