Menu

PÅRØRENDE - NETVÆRK - ANNO 2018

Hold da helt op. Der er sgu ingen. Klaret sig selv og ikke lagt andre til last. Tjent samfundet og betalt sin skat med glæde. Forældre er døde. Bror er død for mange år siden ugift. Selv ugift uden børn og den nærmeste familie er borte. Sådan er det for mange.

Ved indlæggelse på sygehus spørges der altid om pårørende. Der er INGEN nære familiemedlemmer eller pårørende længere. Det er ikke begejstrende.

UDEN pårørende er der ikke megen hjælp at hente til de små problemer som nu engang kan opstå. Bor man til leje kan viceværten tømme postkassen og reklamer kan afbestilles.

Det er helt hen i vejret og dybt inde i skoven at ingen vil hjælpe blot en lille smule. Folk har nok i dem selv og deres eget ego. Der er jo IKKE bedt om forsørgelse, fodermester, dyrepasser, hundelufter, have-blomsterpasser,  tjener, kok, hjemmehjælper, husholderske, rengøringsassistent, elskeinde, sjælesørger, (soulmate),  handyman, patientledsagerske, privatchauffør eller hjælp i økonomiske anliggender osv.

Egentlig KUN i beredskab til hjælp og afhentning af apotekervarer eller indkøb af dagligvarer i en given situation.

Jeg er selv en UNG mand på 67 år og springer rundt som en på 17. Min dagligdag klares udmærket og det regner jeg da med at gøre mange år endnu, men e'en ting er sikkert. Vi bliver ældre og måske også mere skrøbelige. Vi kan ALLE være uheldig at komme ud for et eller andet hvor lidt hjælp er nødvendigt.

Der ER mange i den situation, men den slags forties.

Ældre folk bør så ikke have husdyr og blomsterne hører til ude i haven. Danmarks nationale valsprog: Det er ikke vores problem. Man kan gardere sig, men ALDRIG hundrede procent.

Jeg vant til at hjælpe andre, og har mange skønne historier om det. Tiderne skifter og mere er der vel ikke at sige til det.

.