Menu

Sidsel Marie Hansen født 26. december 1848 i Bramdrup ved Kolding og død den 27. januar 1904 på Gamst Præstegård og begravet i Andst og Jens Jørgensen er født 1856 i Nebel sogn og død i Ødis.

.
Sidsel Marie Hansen er født 26. december 1848 på Bramdrup Mark ved Bramdrupdam og død 27. januar 1904 i Gamst. Datter af Hans Madsen Holm og Dorthea Madsdatter. Hans Madsen Holm er født på Søholmegård i Tavlov og Dorthea er født i Vejlby og datter af Mads Andersen hvor slægten går langt tilbage gennem Skøtt og Ladegaard på Trelle Næs som ligger nord for Fredericia.

Aner i lige linje kan ses på min anetavle.

Sidsel Marie fik 5 børn udenfor ægteskab med hver sin far og jeg har fundet alle efterkommere på nær familien Nielson.

Mine oldeforældre, Sidsel Marie Hansen og Jens Jørgensen fik min morfar, Mads Hansen der kom i pleje hos en fordrukken smed og efter en karriere på landevejen blev gift han med min mormor, en meget kristent menneske. Mads blev vejmand og boede i Maltbæk.

Min tipoldefar, Jens Jørgensen arbejdede på møllen i Ødis og forinden på møllen om ved Brakker i Starup sogn. Han blev gift med en pige herfra og fik en søn. Sønnen døde i drengeårene og Jens døde noget nær samtidig.

.