Menu

<> GAMLE BILER OG MOTORCYKLER <>

Jels postkort og julekort samt familiere kort søges. Postkort med motiver fra Jels og fotografier fra Jels både motiver og personer ønskes. Kort adresseret til adresser i Jels eller kort med afsenderadresse eller kort afstemplet med Jels stempel har også interesse.

Da jeg var 16 år kørte jeg Everton knallert og en overgang en tysk Zündapp. Jeg fik kørekort til motorcykel i 1969 hos Knud Hansen i Harken da jeg arbejdede på Pedershåb Maskinfabrik i Brønderslev. Jeg boede på Kornumgårdsvej i Brønderslev og købte en Matchless 500 cc motorcykel fra 1953 og senere en Horex Regina 350 cc fra 1953. 

Af biler har jeg bl.a. haft en Ford Fairline 500 årgang 1957 som desværre røg til skrot. Jeg arbejdede et stykke tid på Lindø Skibsværft og da kørte jeg rundt i en gammel VW Folkkevogns pickup. Senere arbejdede jeg i Haderslev og hos mekaniker, Henry Bork på Sønderbro I Haderslev købte jeg en VW boble fra 1962. Så blev jeg murerarbejdsmand for Haderslev Byggeforretning og i flere måneder cyklede jeg 30 km. fra Jels til Starup hvor vi byggede flere huse på akkord. Det blev til en gammel knallert og senere igen kørte jeg til Starup i en Morris Mascot. Senere murerarbejdsmand i Vejen og i Vejen købte jeg en Buick Riviera fra 1963. Så PLUS Garden i Vejen og nu en Ford Taunus 20m TS fra 1963 og senere en Ford Granada fra 1977. Neden under har jeg prøvet at afbillede nogle af de gamle køretøjer.

I dag kører jeg ikke længere motorcykel.