Menu

NN

Lægehuset

Lægehuset i Agerskov
ATT: Peter Sørensen

I 2016 svimmelhed med mellemrum og fik den gang nakken scannet og konstateret slidgigt. En fysioterapeut gav mig en træningsellastik og instruktion om brugen. Allerede efter få ugers brug var jeg symptomfri. Alt sammen i 2016.

Fortalte om en episode, i slutningen af 2016 hvor jeg bakkede med bilen hvor nakken blev drejet rigeligt. Det gav smerter og hovedpine som fortog sig i løbet af nogle timer. Ikke noget senere. Episoden skal IKKE ændres til for nylig. Det var i 2016 for 6 år siden.

Jeg kan med mellemrum få hovedpine af at ligge forkert med nakken men UDEN svimmelhed.

I indeværende år, 2022 har jeg så haft trykken for brystet og nogle gange strålende ud i kæbe og arme. Jeg blev voldsom svimmel og kontaktede efterfølgende lægen som påviste for højt blodtryk og blev ordineret blodtryksnedsættende medicin.

Jeg fik ikke lige begyndt behandlingen og fik et nyt og grint svimmelhedsanfald. Det blev sygehuset, som påviste et blodtryk over 200. Efter et stykke tid et nyt sygehusbesøg hvor blodtrykket også var alt for højt.

Efterfølgende har jeg taget den ordinerede medicin daglig og blodtrykket kontrolleret hos lægen. De seneste målinger viste normal blodtryk og der er ikke sympomer længere.

Der er ingen svimmelhed og trykken for brystet længere.

Efter omstændighederne har jeg det således udmærket bortset fra nogle gange med krampe (myoser) ned langs halsen. Det er ubehageligt men normal bevægelse.

Det påvirker imidlertid tandlægebesøg i en sådan grad at jeg vælger at blive borte. Jeg har simpelthen ikke psyke til at få munden fyldt med tandlægeudstyr samtidig med at en eventuel krampe opstår langs halsen.

Således ingen tandlægebesøg og tænderne er da også i en forfærdelig forfatning der vil kræve munden rydedet og protese. Det kan koste 60.000 kr. og dem har jeg som folkepensionist ingen mulighed for at skaffe. Tænderne kan så give smerter, men det er ikke lægens bord og således mit problem.

Mistænkeliggørelse og anklage giver ikke mening.

Jeg står ikke opført i systemet som en normal borger og det bevirker at jeg SKAL konsultere lægen hver gang en recept skal fornyes. Jeg har flere gange omtalt det, men det ønskes ikke ændret.

Via borger dk kan jeg kan kun læse min sygejournal i begrænset omfang. Dvs. uden diagnoser osv. Det er ikke tilfredsstillende.

Svimmelhed fra slidgigt i nakken generede senest i 2016 for 6 år siden har intet med NU at gøre.  Undersøgelse på sygehuset i Aabenraa her i 2022 skyldes udelukkende for højt blodtryk som nu fungerer normalt når jeg tager den ordinerede medicin.

Den 17. august 2022
Peter Petersen Jelsroy Schmidt
Skovbrynet 2
6534 Agerskov
Personnummer: 201250 1989