Menu

FRIVILLIG  ۰ DET ER GRATIS

Arbejde som frivillig søges af folkepensionist på 67. Det kan f.eks. være i en genbrugsbutik, et chaufførjob osv. Der er mange muligheder. Jeg bruger daglig computeren. Det med afhentning af møbler er et slæb jeg ikke er interesseret i og ligeledes rengøringsarbejde har ingen interesse, men ellers helt almindeligt og fornuftigt. Send mig en mail hvis jeg kan bruges til noget. Jeg bor i 6534 Agerskov og kører gerne efter det inden for rimelighedens grænser. Send mig et par ord via mail eller ring. NB. INGEN SMS.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Agerskov marts 2018

Jeg er flyttet til Agerskov i Tønder Kommune.
Jeg er født og opvokset i Jels hvor jeg har boet en del af min tid. 

Først mistede jeg i ungdommen venner når de blev gift, og senere mistede jeg arbejdskolleger da man gik på pension og senere mistede jeg bekendte da jeg ikke vil sidde på kroen og bruge penge på sprut og høre på folks løjerlige historier.

Den nære familie er der ikke noget af. En af mine interesser er slægtsforskning men det er jo ikke lige her man møder venner.

Desværre bor jeg alene og alle har nok i sig selv. Nogle tænker kun på sig selv. 

Socialt netværk er for mig et ukendt begreb, for der er ikke nogen, men jeg VIL IKKE bruge min tid på værtshuse, spirituosa, løgn, pral og plat. Som nævnt bruger jeg tid på slægtsforskning og jeg bruger tid på ture i naturen, skov og strand. Jeg tager ture ud i det blå, spontan, uden forudgående planlægning, men når lysten lige kommer op i én, og når vejret er godt. Det er alt sammen godt nok, men altid alene og ingen at dele oplevelserne med. Jeg fotograferer også en del, naturen, bygninger osv. Der ud over har jeg mange forskellige interesser, men desværre altid som alene mand. Som sådan, nej tak til mandeklubber, så hellere bruge tiden på en sød veninde.

Jeg vil videre men det er en umulighed at opbygge et nyt socialt netværk.